Tabere 2017 0

Acesta este singurul loc in care puteti gasi informatiile cele mai actuale si corecte privind taberele JCC 2017, informatia fiind actualizata permanent.

IN CURAND DETALII SUPLIMENTARE, FORMULARE DE INSCRIERE SI POSIBILITATEA ACHITARII CONTRIBUTIEI ONLINE CU CARDUL.

Conditii generale de participare la tabere:

* Inscrierea este considerata valida prin completarea si depunerea formularului de înscriere prin e-mail la bucuresti@jcc.ro, prin fax la 021.322.03.98, prin poștă ori depunere personala la sediul JCC București, str. Popa Soare nr. 18 si achitarea contributiei de participare, in conditiile mentionate din formularul de inscriere.

* Dacă renunţarea la participare se face cu mai putin de 14 zile  înaintea începerii taberei, este posibil să nu putem restitui parțial ori integral taxa de participare. De asemenea, costul transportului va putea fi returnat doar în măsura în care nu au fost deja angajate cheltuieli și/sau  transportatorul acceptă restituirea parțială ori integrală a acestuia, după caz.

* Participantii declara ca nu au cunostinta de vreo conditie medicala ce ar face improprie participarea într-o tabără / colectivitate

* Participantii se vor încadra complet în programul taberei, aşa cum a fost el stabilit de organizatori, şi nu vom părăsi tabăra în interes personal, cu excepţia cazurilor de forţă majoră

* Pentru decontarea partiala a costului calatoriei, acolo unde este cazul, este necesara completarea formularului-cerere ce poate fi descarcat AICI si expediererea acestuia impreuna cu documentele de transport in original pe adresa JCC Bucuresti, str. Popa Soare 18, Bucuresti, nu mai tarziu de 30 de zile de la incheierea taberei.

Informații suplimentare: tel. 021.320.26.08 (recepția JCC)

subscribe to comments RSS

There are no comments for this post

Please, feel free to post your own comment

* these are required fields

Centrul Comunitar Evreiesc Bucuresti is powered by WordPress and FREEmium Theme.
developed by Dariusz Siedlecki and brought to you by FreebiesDock.com