Tabere 5

Szarvas Spirit Days (online) – 15-31 iulie 2020
alege activitățile în funcție de preferințe și vârstă!

ACTUALIZARE 20 iulie 2020 – Tabere JCC în anul 2020*

Cu toate eforturile depuse pentru organziarea taberelor din această vară în ciuda situației nefavorabile, având în vedere evoluția îngrijorătoare și imprevizibilă a situației din ultima vreme, am decis cu regret că, pentru siguranța tuturor, este mai bine să #stămacasă.

Vă invităm să participați la evenimentele online organziate de JCC București și JCC România și, de asemenea, la Szarvas Spirit Days (vezi mai sus).

O vară frumoasă, să ne revedem sănătoși curând!

ACTUALIZARE 8 iulie 2020 – Tabere JCC în anul 2020*

Mahane Hermon – tabara generației medii
4-9 august 2020 – CIR Cristian

Jewish Adventure Camp – tabăra pentru tineri
13-16 august 2020 – CIR Eforie Nord

Mahane Mishpahot – tabăra pentru familii cu copii
18-23 august 2020 – CIR Cristian

Maccabi Camp – tabara sportivă
3-6 septembrie 2020 – CIR Cristian

ÎN CURÂND DETALII, ÎNSCRIERE ȘI PLATĂ ONLINE

*taberele se vor desfășura strict cu respectarea măsurilor de protecție în vigoare, în limita locurilor disponibile, doar pe bază de înscriere și achitare prealabilă a contribuției de participare

ACTUALIZARE 19 iunie 2020
În urma situației generale neprevăzute, taberele programate pentru anul 2020 nu vor avea loc conform programărilor. Depunem eforturi pentru a reprograma parte a acestora, vă vom ține la curent aici.

În acest an, Tabăra Internațională de la Szarvas nu va avea loc, vă invităm să vă alăturați Szarvas Spirit Days – click aici pentru a alege activitatea preferată

Acesta este singurul loc în care puteți găsi informațiile cele mai actuale și corecte privind taberele JCC 2020, informația fiind actualizată permanent.

Condiții generale de participare la tabere:

* Înscrierea este considerată validă prin completarea și depunerea formularului de înscriere prin e-mail la bucuresti@jcc.ro, prin fax la 021.322.03.98, prin poștă ori depunere personală la sediul JCC București, str. Popa Soare nr. 18 și achitarea contribuției de participare.

* Dacă renunţarea la participare se face cu mai puțin de 14 zile  înaintea începerii taberei, este posibil să nu putem restitui parțial ori integral taxa de participare. De asemenea, costul transportului va putea fi returnat doar în măsura în care nu au fost deja angajate cheltuieli și/sau  transportatorul acceptă restituirea parțială ori integrală a acestuia, după caz.

* Participanții declară că nu au cunoștință de vreo condiție medicală ce ar face improprie participarea într-o tabără/colectivitate.

* Participanții se vor încadra complet în programul taberei, aşa cum a fost el stabilit de organizatori, şi nu vor părăsi tabăra în interes personal, cu excepţia cazurilor de forţă majoră.

* Pentru decontarea parțială a costului călătoriei, acolo unde este cazul, este necesară completarea formularului-cerere ce poate fi descărcat AICI și expediererea acestuia împreună cu documentele de transport în original pe adresa JCC București, str. Popa Soare 18, București, nu mai târziu de 30 de zile de la încheierea taberei.

* Începând cu anul 2019, pentru participarea la Tabăra Internațională de la Szarvas, este necesar ca participanții (ori părinții sau bunicii) să fie membrii ai unei comunități evreiești din România și să fie înscriși la o instituție de învățământ de pe teritoriul României.

*Acceptarea participării la tabere se face în limita locurilor disponibile

Informații suplimentare: tel. 021.320.26.08 (recepția JCC)

subscribe to comments RSS

There are 5 comments for this post

 1. A-si dori sa-l inscriu pe fiica mea pentru tabara la Szarvas in perioada 14-26 iulie

 2. Avram Alin says:

  Buna ziua,
  Suntem o familie de evrei din Oradea care a facut alia, as vrea sa stiu daca cele doua fiice ale noastre se.pot înscrie pentru tabara din Ungaria. Ar fi vrut la Criatian insa nu se potriveste cu perioada in care avem concediu.

 3. Doresc sa particip la tabaradin Eforie Nord, am completat formularul on-line si as vrea sa stiu pana la ce data pot trimite banii apoi daca pot participa si la o tabara la Cristian (25 iunie-1 iulie).
  Va multumesc!

  • Adrian says:

   Cu mare placere, daca sunteti membra a unei comunitati evreiesti. Formularele de inscriere vor fi publicate curand.

 4. Stern Andrei says:

  doresc inpreuna cu sotia sa particip la tabara “virsta de aur ” laCristian din data de 25 iunie -1 iulie .Rog amanunte si confirmarea inscrieri

Please, feel free to post your own comment

* these are required fields

Centrul Comunitar Evreiesc Bucuresti is powered by WordPress and FREEmium Theme.
developed by Dariusz Siedlecki and brought to you by FreebiesDock.com