AG Weinberger – Singular 0

JCC – Bucuresti – Centrul Comunitar Evreiesc, are placerea si onoarea de a va invita – duminica, 8 octombrie 2017, ora 17:00 la sediul sau din strada Popa Soare nr. 18 – la evenimentul de lansare a volumului “Singular” scris de Mr. Blues al Romaniei – AG Weinberger (Libris Editoral, 2017).

Autorul ne spune ca in acest volum “veti gasi o colectie de articole, parti din interviuri, texte din emisiuni radio/tv si din blogul meu privat.”
Totodata, veti putea citi si cateva dintre poeziile lui AG Weinberger, prin intermediul carora autorul ne comunica ca “sper sa va incit, sa va provoc si sa va intrig”.

Din volum nu lipseste si un capitol cuprinzand “Piese scrise in spiritul muzicii klezmer in limbajul specific jazz-ului”, completand in acest fel capitolul intitulat “Spiritul muzicii klezmer in relatie cu jazz-ul”.

Din prea plinul acestui volum, in care autorul “vibreaza tandru in propria sa umanitate si caldura, cu care isi impresioneaza semenii”, vor citi Maia Morgenstern – actrita, Director al Teatrului Evreiesc de Stat – si actorul Zoltan Octavian Butuc.

Va rugam sa va anuntati disponibilitatea de a participa la acest eveniment, la tel: 0730-447777 / 021-3202608 sau e-mail: delia@jcc.ro

 

subscribe to comments RSS

There are no comments for this post

Please, feel free to post your own comment

* these are required fields

Centrul Comunitar Evreiesc Bucuresti is powered by WordPress and FREEmium Theme.
developed by Dariusz Siedlecki and brought to you by FreebiesDock.com