Bereshit 18 Alba Iulia 9

Bereshit 18, Alba Iulia, 28-31 martie 2019

Am dat start înscrierilor la Bereshit, ediția cu numărul 18. Ofertă specială până pe 24 februarie 2019! Grăbește-te și rezervă-ți un loc la hotelul preferat.

Special: duminică, 31 martie, la încheierea seminarului, inaugurarea Sinagogii Deva (ora 15:00) – transport cu autocarul de la Alba Iulia.

ACTUALIZARE DIN 25.02.2019, ORA 18:00: S-AU ÎNCHEIAT ÎNSCRIERILE CU CAZARE LA BERESHIT 18 ALBA IULIA. MAI SUNT DISPONIBILE LOCURI FĂRĂ CAZARE.

Înscriere

IMPORTANT:
Programul este dedicat membrilor comunităților evreiești din România.

Pentru participare este necesară completarea formularului de înscriere și achitarea contribuției de participare, urmate de confirmarea acceptării la seminar.

Confirmarea acceptării la seminar se face în limita locurilor disponibile și a interesului pentru studiu!

●► formular inscriere Bereshit 18

 

Achitare contribuție

Contribuția de participare include accesul la conferințe, materialele de studiu, cazare,  mesele (mic dejun, prânz, cină).

ACTUALIZARE DIN 25.02.2019, ORA 18:00: S-AU ÎNCHEIAT ÎNSCRIERILE CU CAZARE LA BERESHIT 18 ALBA IULIA. MAI SUNT DISPONIBILE LOCURI FĂRĂ CAZARE.

ACTUALIZARE DIN 22.02.2019: SE SUSPENDĂ MOMENTAN ÎNSCRIERILE, DEOARECE S-AU EPUIZAT LOCURILE. LUCRĂM LA REMEDIEREA ACESTEI SITUAȚII. CONTINUĂ ÎNSCRIEREA PARTICIPANȚILOR CARE NU NECESITĂ CAZARE.

ACTUALIZARE DIN 13.02.2019: NU MAI SUNT LOCURI LA HOTEL TRANSILVANIA.

PARTICIPARE, înscriere până pe 24 februarie
■ Hotel Transilvania, 4* (cazare, mic dejun, conferințe): 350 lei
■ Hotel Parc 3* (cazare, mic dejun): 250 lei (190 lei tineri max 35 ani)

PARTICIPARE, înscriere după 24 februarie
■ Hotel Transilvania, 4* (cazare, mic dejun, conferințe): 399 lei
■ Hotel Parc 3* (cazare, mic dejun): 299 lei (250 lei tineri max 35 ani)

Participanți din Alba Iulia
(program, prânz și cină incluse, fără cazare):
■ 60 lei/persoană

Achitare contribuție în numerar:
direct la recepția JCC București, din str. Popa Soare 18, ori prin mandat poștal pe adresa Paula Cristiades, str. Popa Soare 18, București

Achitare contribuție online cu cardul:
●► click aici pentru plata cu cardul a contribuției

 

Important

Program dedicat membrilor comunităților evreiești din România.

Costul transportului dus-întors suportat de participanți va fi de maxim 120 lei/persoană, diferența până la costul real va fi suportată de către organizatori (în limita biletului de tren la cușetă cu 6 locuri). Exemplu de calcul: dacă biletul costă 150 lei, participantului i se va restitui suma de 150-120=30 lei).

Întrucât pentru bucureșteni se organizează transport cu autocarul, nu se va deconta diferența la biletele de călătorie.

Solicitarea pentru restituirea diferenței se va face nu mai târziu de 30 de zile de la încheierea seminarului, prin completarea cererii de mai jos, atașarea documentelor de călătorie în original și expedierea acestora pe adresa JCC București, str. Popa Soare 18.

●► Cerere decontare cost calatorie Bereshit 18

Cazarea se va face în camere duble.

În cazul renunțării la participare cu mai puțin de 14 zile înainte de data evenimentului (renunțare transmisă în scris, pe căi similare înscrierii), organizatorii își rezervă dreptul de a nu restitui ori de a solicita plata contribuției de participare, respectiv a eventualului transport solicitat).

 
 

subscribe to comments RSS

There are 9 comments for this post

 1. salter haim says:

  cum am explicat acuma cateva minute pe PAULA , varog sa notez ca partenera mea in camera este ANISOARA DANIELA MICICOI . DEJA AM PLATIT PE CHITANTA 0036951 ( j2801 ) din data de 18/02/2019. Varog sa confirmez . mmsc , HAIM SALTER ( 0766277573 )

 2. Silvia Malik says:

  Am nevoie si eu de informatii unde si cum pot sa ma inscriu la Bereshit 2019. Stiu ca e tarziu dar efectiv nu am mai reusit sa ma inscriu din timp :(

  • Sofia says:

   Ne bucura dorinta dvs. de a participa. Totusi, din 25 februarie s-au epuizat locurile la hoteluri. Va mai puteti inscrie, fara cazare, pana pe 15 martie. Va rog sa va inscrieti completand formularul de participare din aceasta pagina si achitand contributia de participare corespunzatoare. Daca se elibereaza vreun loc sau se organizeaza cazare alternativa (alt hotel sau pensiune), va anuntam.

 3. blau says:

  trimiteti adresa sa trimit formuralul de inscriere
  cu stima
  Blau

 4. BLAU IOSIF says:

  Vreu sa ma inscriu la “Bereshit” din ALBA iulia

  • Sofia says:

   Buna ziua, ne bucura dorinta dvs. de a participa. Pentru a va inscrie, va rugam sa completati formularul de inscriere si sa achitati contributia de participare. Va atragem atentia ca in acest moment nu mai sunt locuri la Hotel Transilvania.

 5. ron elimelech says:

  dorim sa participam la bereshit 18 doua persoane

  • Adrian says:

   Ne bucura dorinta dvs. de a participa. Va rog sa va inscrieti completand formularul de participare din aceasta pagina si achitand contributia de participare. Daca aveti nevoie de mai multe informatii puteti contacta Receptia JCC la 021-3202608

Please, feel free to post your own comment

* these are required fields

Centrul Comunitar Evreiesc Bucuresti is powered by WordPress and FREEmium Theme.
developed by Dariusz Siedlecki and brought to you by FreebiesDock.com