Concursul de Șah D. Drimer 1

Festivalul-Concurs de Șah al Prieteniei „Dolphi Drimer”, ediția a 5-a, duminică, 23 februarie 2020, 10:00

Festivalul își propune să aducă laolaltă, în jurul tablei de șah, membrii ai minorităților etnice din România, de la copii la adulți, începători ori avansați, amatori ori profesioniști

Începând cu ediția din 2019, festivalul poartă numele maestrului internațional de șah Dolphi Drimer. Ediția din acest an are ca partener Clubul Sportiv Universitar (CSU) București.

Special: cu participarea lui Mihai-Lucian Grunberg (Timișoara), maestru internațional, campion de Șah al României, câștigător în 2005 la Maccabi Games – Jocurile Olimpice Evreiești.

Vă invităm să vă întreceți pe tabla de șah împreună cu participanții din cadrul altor minorități etnice la cea de a 5-a ediție a concursului ce se adresează deopotrivă copiilor și adulților, amatori sau profesioniști, începători ori avansați.

Contribuția de participare este de 20 lei/jucător și poate fi achitată în numerar la Recepția JCC din str. Popa Soare 18, prin mandat poștal pe numele Paula Cristiades, str. Popa Soare 18 ori online cu cardul.

Click AICI pentru înscrierea online.

Achitare contribuție online cu cardul:
●► click aici pentru initierea platii contributiei

„Poți fi bun în șah, numai dacă îți place acest joc” – Bobby Fischer, campion mondial la șah, probabil cel mai bun jucător de șah al tuturor timpurilor

Info: 021.320.26.08 (Recepția JCC) sau 0730.447.777 (Delia)

subscribe to comments RSS

There is one comment for this post

  1. Multumim frumos pentru invitatie!

Please, feel free to post your own comment

* these are required fields

Centrul Comunitar Evreiesc Bucuresti is powered by WordPress and FREEmium Theme.
developed by Dariusz Siedlecki and brought to you by FreebiesDock.com