Festival Shalom Ierusalim 2 0

Editia a 2-a a Festivalului Shalom Ierusalim!

Festivalul se va desfăşura pe parcursul întregii zile de dumincă, 16 septembrie 2018, de la ora 10:00 în Bucureşti, Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), intrarea Charles de Gaulle, în contextul aniversării a 70 de ani de Independență a Statului Israel cât și a Centenarului Marii Uniri.

NOU: Maia MORGENSTERN (10:00) ■ muzică tradițională evreiască cu BUCHAREST KLEZMER BAND ■ recital muzical evreiesc cu cantorul Baruch FINKELSTEIN (Sankt Petersburg, Rusia) ■ muzică sinagogală evreiască cu Emanuel PUSZTAI, cantor al Templului Coral București  ■ Endy GLIKMAN (semi-finalist X Factor) ■ trupa de dansuri israeliene „HORA”  ■ Corul „Hazamir” al Comunității Evreilor București și al Centrului Comunitar Evreiesc București ■ Corul de Copii al Centrului Comunitar Evreiesc București ■ recital extraordinar VUNK

Încărcat de istorie, Ierusalimul are dintotdeauna un loc special în gândul și inima noastră. Doar aici regăsim cele trei religii monoteiste majore, alături de cele mai avansate cercetări în domeniul medical și locuri încărcate de o bogată și adevărată semnificație istorică și religioasă.

După succesul care a depășit orice așteptări al ediției precedente, American Jewish Joint Distribution Committee (JDC) împreună cu Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România (FCER), prin centrul Comunitar Evreiesc (JCC) București, cu sprijinul sponsorilor și partenerilor, organizează a 2-a ediție a Festivalului „Shalom Ierusalim”.

Veți avea ocazia să vedeți, ascultați, învățați, gustați, simțiți și dansați în ritmul acestui fascinant oraș. Festivalul nostru – încărcat de istorie și bucurie – se desfășoară pe parcursul unei întregi zile și participanții de toate vârstele vor putea găsi ceva pe gustul lor.

Evenimentul se adresează publicului larg iar accesul este gratuit!

Afla informații de ultimă oră pe situl oficial al festivalului: www.shalomierusalim.ro

■ Pagina Facebook: www.facebook.com/JerusalemFestivalBucharest
■ Eveniment Facebook: www.facebook.com/events/699481420401792
■ Website: www.shalomierusalim.ro

subscribe to comments RSS

There are no comments for this post

Please, feel free to post your own comment

* these are required fields

Centrul Comunitar Evreiesc Bucuresti is powered by WordPress and FREEmium Theme.
developed by Dariusz Siedlecki and brought to you by FreebiesDock.com