Grijă pentru voi 0

Dragi prieteni, prin prisma recomandărilor generale în sensul evitării aglomerațiilor și pentru că este mai bine să prevenim decât să tratăm, FCER-CM – și așadar și JCC București – anulează activițile și evenimentele programate a se desfășura în perioada vineri, 6 martie – marți, 10 martie 2020, inclusiv întâlnirile de Șabat, activitățile sportive, cursuri, activitățile din Blue Lagoon, Centrul de Zi, evenimentul pentru Ziua Femeii, Mishloach Manot, Purimul Copiilor, spectacolul de Purim de la TES (acesta va fi reprogramat pentru o dată ce va fi anunțată ulterior – biletele achiziționate rămân valabile), spectacolele organizate la TNB, Purim Free Style Party, In Memoriam Aurel Storin etc.

Vă vom ține la curent prin intermediul sitului nostru și www.facebook.com/JCCBucuresti despre situația activitățile programate a se desfășura în viitor.

Hag Purim Sameach!

Vă îndemnăm să vă informați numai din surse oficiale și să urmați toate măsurile de igiena recomandate.

Acei membrii ai comunităților evreiești care se află în autoizolare sau carantină la domiciliu pot solicita ajutorul comunităților locale. Pentru București, puteți suna la tel. 0734047881.

 

 

subscribe to comments RSS

There are no comments for this post

Please, feel free to post your own comment

* these are required fields

Centrul Comunitar Evreiesc Bucuresti is powered by WordPress and FREEmium Theme.
developed by Dariusz Siedlecki and brought to you by FreebiesDock.com