Hag Pesah Sameach! 0

În această perioadă FCER, CEB, JCC, DASM, comunitățile locale, cu sprijinul unor echipe de voluntari, au depus eforturi pentru ca membrii comunităților să poată celebra Pesah 5780 în condiții bune.

Mai mult ca oricând, în acest an vom sărbători Pesah acasă, și nu împreună în comunitățile noastre, iar în acest sens sperăm ca materialele de mai jos să vă fie de folos.

■ Kit de Pesah pentru cei mici – Simona și Raluca au pregătit cântece și activități de lucru manual pentru crearea unui decor pentru masa de Pesah dar și planșe de colorat – pot fi accesate aici

■ Hagada de Pesah pentru uzul personal al membrilor Federației Comunităților Evreiești din România și al Comunităților Evreiești din România membre ale FCER-CM; puteți descărca varianta electronică a Hagada de Pesah – click aici pentru descărcare

Lucrarea este editată de Federația Comunităților Evreiești din România – Cultul Mozaic, iar la realizarea ediției tipărite au contribuit JDC și JCC, cu mulțumiri cancelariei Rabinice a FCER-CM și de asemenea Rabinului Sorin Rosen pentru permisiunea publicării online. Toate drepturile rezervate. Orice multiplicare în masă și/sau distribuire fără acceptul expres, în scris, al FCER-CM va fi urmărită cu toate mijloacele legale.

Hag Pesah kasher ve’sameah!

 

subscribe to comments RSS

There are no comments for this post

Please, feel free to post your own comment

* these are required fields

Centrul Comunitar Evreiesc Bucuresti is powered by WordPress and FREEmium Theme.
developed by Dariusz Siedlecki and brought to you by FreebiesDock.com