Keshet – editia XIII 0

Keshet 13 București – duminică, 18 nov, 10:00

Cu ocazia Zilei Mondiale a Studiului Iudaic și desfășurat în același timp la nivel național, ediția a 13-a a Keshet București vă propune lectori și subiecte de interes:

■ prof. univ. dr. Andrei Cornea
■ conf. univ. dr. Felicia Waldman
■ dr. Măriuca Stanciu

Intrarea liberă. Bufet de prânz inclus.

Tema celei de-a XIII ediții a Keshet este “Pasaje extraordinare: Texte și Calatorii”, pentru că de la aventurile din antichitate și până la diaspora modernă, spiritual dar și fizic, experiența călătoriilor caracterizeaza individualitatea evreului, dar și poporul evreu în ansamblu.

Vom călători alături de dr. Măriuca Stanciu, conf. univ. dr. Felicia Waldman si prof. univ. dr. Andrei Cornea, pe urmele marilor descoperiri geografice, prin istoria și lumea numelor noastre și departe – cu mii de ani în urmă – dar în atât de mereu contemporana experiență a profetului Iona.

Evenimentul Keshet XIII se încheie cu filmul documentar “În brațe străine: istoriile transporturilor copiilor” – (2000) – cu subtitrare în limba română.

Bufet de prânz inclus. Intrarea liberă, în limita locurilor disponibile.

Special pentru copii:
11:00 Keshetul Copiilor cu Coral Zytcer și Dara Iovițu – „Povești din Tora”, „Personaje din basme și povești”, atelier de confecționat păpuși.

Gustare de prânz inclusă.

 

subscribe to comments RSS

There are no comments for this post

Please, feel free to post your own comment

* these are required fields

Centrul Comunitar Evreiesc Bucuresti is powered by WordPress and FREEmium Theme.
developed by Dariusz Siedlecki and brought to you by FreebiesDock.com