Maraton Sportiv 2 0

Maraton Sportiv 2 la JCC – eveniment caritabil
duminică, 13 decembrie 2020, 13.00 – ONLINE

13.00: Aerobic / Liliana Preda
14.00: Aerodance / Loredana Albu
15.00: Dansuri Israeliene / Gabriela Bucățică
16:00 Pilates / Andra Nedelcu

JCC Fitness Centre în colaborare cu Instinct Martial Arts (Bogdan Goci) organizează a doua ediție a Maratonului Sportiv JCC, de data aceasta sub forma unui eveniment „Maraton Sportiv pentru Fundatia Casa Lidia”.

Casa Lidia adăpostește copii orfani sau abandonați cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani, ce nu primesc niciun ajutor de la stat sau finanțări europene. Ne bazăm pe voi, oameni cu inima plină de compasiune și dragoste, să-i ajutăm să zâmbească. Participarea la eveniment: 20 lei / persoană / oră (clasă), dar vă încurajăm să donați mai mult. De asemenea puteți dona hăinuțe, jucării, cărți, rechizite școlare, încălțăminte și tot ce credeți că le-ar trebui copiilor. Pentru orice detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: liliana@jcc.ro sau telefon: 0729487777.

Evenimentul se va desfășura ONLINE pe ZOOM.

*Reguli obligatorii pentru participare: ■ accesul se face cu respectarea distanțării de minimum 2 m, conform marcajelor, pe bază de înscriere prealabilă, în limita locurilor disponibile ■ participanții vor urmări fluxurile de circulație marcate ■ participanții își vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant, care le este pus la dispoziție la intrare, și vor utiliza covoarele cu dezinfectant pentru încălțăminte aflate la intrare ■ intrarea va fi permisă numai după efectuarea unui triaj observațional și după termometrizarea noncontact, cu condiția ca temperatura să nu depășească 37,3 grade, și nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree)

See Less

subscribe to comments RSS

There are no comments for this post

Please, feel free to post your own comment

* these are required fields

Centrul Comunitar Evreiesc Bucuresti is powered by WordPress and FREEmium Theme.
developed by Dariusz Siedlecki and brought to you by FreebiesDock.com