Romanța – Dorel Livianu 0

Romanța – cum am ajuns să o iubesc
Sâmbătă, 4 decembrie 2021, 19:00

Eveniment desfășurat online – conectează-te la Zoom ID:  82129312759 și parola: jcc sau conectează-te cu un singur click pe www.live.jcc.ro

Cea de a 7-a ediție a seriei de evenimente „Album de Familie” îl are ca invitat pe David Livianu (în direct din SUA) care va depăna amintiri despre Dorel Livianu și alți autori și interpreți evrei de romanțe.

SPECIAL – aprindem împreună, în direct, împreună cu invitații din SUA, cele 7 lumânări de Hanuka.

Pornim de la o scurtă istorie a Romanței românești și a contribuției compozitorilor, textierilor și interpreților etnici evrei, străbatem muzeul digital „Dorel Livianu Music Museum” – o inițiativă lăudabilă și o muncă susținută a familiei Livianu, cu un rezultat admirabil. Avem în fața noastră o istorie a dăruirii unui om și a familiei sale pentru un patrimoniu inestimabil de muzică românească, reflectând așezarea societății în vremuri.

Împreună cu amintiri despre Dorel Livianu – trubadurul român de origine evreiască, avem invitate – de peste ocean, din Statele Unite, generațiile a patra și a cincea ale familiei, care împletesc cu succes tradițiile reprezentate de muzică și sport, la care se adaugă și noutatea unei pasiuni pentru inginerie.

Veți avea parte în această seară de emoții nostalgice, dar și de povești contemporane de ambiție, muncă și succes,  un exemplu fiind jucătoarea de tenis Jessica Livianu.

Conectează-te la Zoom ID:  821 2931 2759 și parola: jcc sau conectează-te cu un singur click pe www.live.jcc.ro

subscribe to comments RSS

There are no comments for this post

Please, feel free to post your own comment

* these are required fields

Centrul Comunitar Evreiesc Bucuresti is powered by WordPress and FREEmium Theme.
developed by Dariusz Siedlecki and brought to you by FreebiesDock.com