Ieri am fost și noi copii 2

Ieri am fost și noi copii!
Duminică, 31 mai 2020, 19:00, prin Internet

Conectare cu un singur click:
https://zoom.us/j/95771020858

Incursiune online în copilăria anilor trecuți, alături de: ■ Oana SÂRBU, actriță, interpretă muzică ușoară ■ Irina Margareta NISTOR, critic de film ■ Alexander HAUSVATER, regizor ■ Silvia COLFESCU, director Editura Vremea ■ Cristina PRIPP, psiholog.

Conectează-te prin Zoom ID: 95771020858 sau urmărește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/jccbucuresti/

subscribe to comments RSS

There are 2 comments for this post

  1. Edith Simsensohn says:

    Am incercat sa scriu acolo unde am fost invitata dar ati blocat discuțiile pentru invitați si nici optiunea de comentarii nu este activa. Desi am scris un mesaj cu rugamintea de a activa nu s-a intamplat acest lucru. Prin urmare as vrea sa va spun aici ca o asemenea activitate este foarte frumoasa dar ar fi mai captivanta dacă ar fi interactivă. E un subiect extrem de antrenant dar si alții care au fost copii ieri sau alaltăieri au amintiri si ar vrea sa mai spună cate ceva sau ar dori sa mai intrebe pe una-alta pe distinsii conferentiari.

    • Adrian says:

      Ne bucura interesul dvs. vizavi de acest eveniment. Multumim pentru sugestie, vom incerca sa tinem cont de aceasta, in masura posibilitatilor. De altfel atat aplicatia Zoom cat si Facebook permit cel putin interactiunea prin mesaje. Asa cum v-am raspuns deja mesajului pe care l-ati trimis in particular, nicaieri nu este blocata adaugarea comentariilor, cu atat mai putin pe Facebook.

Please, feel free to post your own comment

* these are required fields

Centrul Comunitar Evreiesc Bucuresti is powered by WordPress and FREEmium Theme.
developed by Dariusz Siedlecki and brought to you by FreebiesDock.com