Workshop dansuri israeliene 0

Workshop dansuri israeliene
Duminică, 10 noiembrie 2019, 10:00

Înscriete-te chiar acum la workshop-ul de dansuri israeliene alături de o profesoară invitată special din Ierusalim, Hila Mukdasi!

Te așteptăm duminică la JCC București, unde, pe lângă cursul pentru începători și avansati, îţi oferim masă de prânz, cină și răcoritoare pe tot parcursul sesiunilor de dans.

Grupul de Dansuri „Hora” invită la dans toţi iubitorii dansurilor israeliene și nu numai, având alături o invitată specială din Israel, o persoană minunată și o deosebită profesoară - Hila Mukdasi. Începători sau avansaţi, vă așteptăm să ne bucurăm împreună pe durata întregii zile!

Profesoara Hila Mukdasi vine din Ierusalim, unde a clădit קומונע – „Komuna” – o sesiune de dansuri israeliene doar pentru tineri dansatori, proiect realizat în premieră absolută în Israel. „Komuna” are ca scop motivarea tinerilor dansatori să se alăture acestei lumi magice și să construiască generația următoare, creând în același timp o atmosferă plină de viață și energie.

Hila Mukdasi dansează de la vârsta de 16 ani, în anul 2018 câștigând Premiul „The Discovery of the Year” în prezența Ministerului Culturii și Sportului din Israel, ca recunoaștere oficială a contribuției sale valoroase și semnificative pentru păstrarea dansului popular israelian.

Atelierul este o versiune de o zi a seminarului de dansuri „Machol be’Yachad”.

Contribuția de participare este de 25 lei/persoană și poate fi achitată (în avans) în numerar la Recepția JCC București ori online cu cardul aici.

subscribe to comments RSS

There are no comments for this post

Please, feel free to post your own comment

* these are required fields

Centrul Comunitar Evreiesc Bucuresti is powered by WordPress and FREEmium Theme.
developed by Dariusz Siedlecki and brought to you by FreebiesDock.com