Yom HaAtzmaut pentru Copii 0

Yom HaAtzmaut pentru Copii – online
Duminică, 26 aprilie 2020, 11:00 – interactiv

Zoom ID: 288-618-5323

■ Poveste de Yom HaAtzmaut ■ Arts & Crafts în direct ■ Muzică și stegulețe ■ Birthday cake

Dragi copii, parinti si bunici,

Va invitam sa ne revedem (deocamdata in mediul online), asa cum ne-am obisnuit in cadrul activitatilor noastre duminicale, cu ocazia zilei de Yom haAtzmaut. Ne bucuram sa fim impreuna, sa aflam ce mai faceti fiecare dintre voi in aceste zile si sa sarbatorim o zi de nastere speciala.

Alaturi de Coral, vom afla despre momente istorice, vom pregati un “independence day cake” si stegulete, vom canta impreuna si vom asculta celebrul Happy Birthday interpretat de corul copiilor de la JCC.

Pentru partea de arts & crafts si pentru cei care doresc sa faca odata cu noi desertul aniversar (am ales o reteta simpla, fara coacere, pe care sa o putem face impreuna, din bucataria sau din livingul fiecaruia), avem nevoie sa avem pregatite urmatoarele:

rigla ■ creion ■ foarfeca ■ foi albe ■ carioci ■ lipici ■ scobitori/ bete de frigarui ■ un bol mare ■ lapte ■ biscuiti gen “petit beurre” / populari (800 gr) ■ 1x borcan crema de ciocolata ■ bomboane de ornament (optional si frisca) ■ forma (patrata sau rotunda) in care vom finisa desertul

în curand detalii

subscribe to comments RSS

There are no comments for this post

Please, feel free to post your own comment

* these are required fields

Centrul Comunitar Evreiesc Bucuresti is powered by WordPress and FREEmium Theme.
developed by Dariusz Siedlecki and brought to you by FreebiesDock.com